Culinaire tips

Ontdek de Breydelchefs

  • Fréderic Decruyenaere
  • Stefaan Daeninck

Wij stellen u graag onze jonge en talentrijke chefs voor die voortaan met en voor Breydel zullen koken op workshops en demonstraties maar ook voor de vele bezoekers van de Breydel kookstudio in Gavere.

Fréderic Decruyenaere is een getalenteerde kok die naam maakte bij Restaurant Deboeverie* (4 jaar van commis tot sous-chef) en in Comme Chez Soi*** (2 jaar van commis tot Chef de Partie Poisson). Naast zijn activiteiten als Breydelchef, werkt Fréderic bij Belgocatering als zelfstandig chefkok.
Frédéric bezit een grote productkennis en kan beroep doen op zijn ervaring.

Stefaan Daeninck is de bezieler van ‘Culinair Ateljee’, een bedrijfje dat advies geeft aan voedingsbedrijven en restaurants, en hij specialiseert zich ook in creatie en stylisme van diverse gerechten. Daarnaast geeft hij vaak kookdemonstraties en zijn er al heel wat kookboeken van zijn hand, waaronder Broodje Gezond en Broodje Deluxe.

Fréderic en Stefaan zijn voor Breydel een schitterende aanvulling, zij openen nieuwe “culinaire” deuren en weten ons steeds opnieuw te inspireren.