Culinaire tips

Tips voor een lekker en gezellig paasmenu

Als je een gezellig paasfeest wil houden thuis, dan gebruik je best opgewekte kleuren in huis. De typische paaskleuren, geel, lichtgroen en oranje zijn dan een goed idee.

Je kan zelf paaseitjes schilderen en op tafel leggen als versiering. Ook gekleurde servetten zijn leuk.

Ook kan je naamkaartjes maken of menu’s voor op tafel te zetten. Versier deze dan met eitjes, kipjes en de paashaas. Je kan ook origineel uit de hoek komen en op de paaseitjes de naam van de gasten schilderen. In deze eitjes kan je dan een leuk klein cadeautje steken, bijvoorbeeld een ketting, oorbellen…

Een paasmenu met Breydelreceptjes kan je ook gebruiken!
Als hapje kan je een toastje met Breydelhammousse en ganzenlever geven.
Als voorgerecht is er een Paasfantasietje, dit is een opgevuld eitje met Breydelham en truffel.

Op deze eitjes kan je bijvoorbeeld dus de naam van je gasten schilderen.
Als hoofdgerecht kan je kalkoenfilet in een jasje van Breydelspek met sinaas-dragonsaus geven, lekker fris en zomers.

Het dessertje kan je zelf kiezen.