Kookworkshop

Latijns-Amerikaanse keuken

Datum: 
vrijdag, 7 juni, 2019 - 18:00
Kok: 
Huiskok Erik
Prijs: 
€ 60

De Latijns-Amerikaanse keuken valt moeilijk te omschrijven. Er zijn immers even veel stijlen als er smaken en mensen zijn. Wat dacht je van Argentijnse empanada’s, Mexicaanse tortilla’s of een Peruaanse ceviche? De eetcultuur is beïnvloed door de Spaanse en Portugese keuken, maar heeft ook heel wat Afrikaanse invloeden. Huiskok Erik brengt je alvast in vakantiestemming en gaat aan de slag met basisproducten als maïs, pepers, rijst, bonen en zoete aardappel.

Wist je trouwens dat Breydel een aardappelproject in Ecudor steunt? Via Trias ngo zijn we structureel partner van Conpapa en helpen we zo de aardappelteelt verder professionaliseren. We maken graag van de gelegenheid gebruik om tijdens deze kookworkshop kort het project voor te stellen en zullen een deel van het inschrijvingsgeld aan Conpapa schenken. Zo kan ook jij mee bouwen aan een beter inkomen voor boerengezinnen in Ecuador!

Inschrijven