Informatie & Voorwaarden

Een KOOKWORKSHOP is genieten van een avondje uit én interactief meekoken op professioneel niveau. Bovendien is het de gelegenheid bij uitstek om in een ontspannen sfeer relaties te versterken.

Nadat je zelf je Breydelmenu hebt klaargemaakt, kan je met smaak genieten van je eigen creatie. Na afloop kan je gezellig napraten, kooktips en recepten uitwisselen,…

PRAKTISCH

Omwille van het interactief karakter beperken we de kookworkshop tot 20 personen. Al onze kookworkshops vinden plaats in onze volledig uitgeruste keuken in het Breydel Promotiecentrum te Gavere – Legen Heirweg 2.

INSCHRIJVEN

Inschrijven kan individueel op één van onze kookworkshops. Check de agenda om in te schrijven. Maandelijks wisselen we van thema en komt er ook een bekende chef koken.

Vanaf 12 personen kan u een kookworkshop in groep organiseren. De ideale teambuilding! Wij werken dan een formule op maat uit voor u, tegen een forfaitaire prijs. Contacteer Erik Campens telefonisch op 09 389 69 80 of via promotiecentrum@breydel.be. U kiest zelf het thema, het uur en de dag.

Inbegrepen in de prijs zijn

Aperitief met hapjes
Een heerlijk 3 of 4-gangendiner.
Alle dranken van aperitief t.e.m. koffie
Gebruik Breydelschort & Breydelrecepten.
Gebruik keukenmateriaal.
Zaalbediening, afwas en opkuis achteraf.

INSCHRIJVEN & BETALEN

Individueel inschrijven kan steeds via onze agenda tot 1 week op voorhand. Daarna vragen wij u om contact op te nemen met Erik Campens op 09 389 69 80.
Reserveren voor een groep kan ten laatste 3 weken op voorhand bij Erik op 09 389 69 80 of via promotiecentrum@breydel.be op basis van beschikbaarheid.
Het inschrijvingsgeld wordt steeds vooraf gefactureerd.

ANNULEREN

Ten laatste 7 dagen voor de kookdemo. Bij laattijdige annulatie of no show wordt een annulatieforfait gefactureerd.
Bij verhindering is het wel mogelijk een vervanger deel te laten nemen aan de kookworkshop.

Breydel behoudt zich het recht de kookdemo te annuleren bij onvoldoende belangstelling, u wordt hiervan tijdig op de hoogte gebracht.

SPECIALE ARRANGEMENTEN

Breydel staat open voor alle vragen. Heeft u een idee of wenst u een speciaal arrangement contacteer Erik Campens op 09 389 69 80 en we bezorgen u een voorstel op maat.

FOTO'S

Alle fotomateriaal dat tijdens deze kooksessies wordt genomen is eigendom van Breydel en kan ook gebruikt worden op al onze communicatie.