Teambuilding

Een KOOKWORKSHOP is dé gelegenheid bij uitstek om in een ontspannen sfeer relaties te versterken.

Samen koken is het sleutelwoord tijdens deze teambuildings. U leert uw collega of relatie op een heel andere manier kennen!
In een ongedwongen culinaire sfeer beschikt u over een eigen kookeiland. Na elke gang neemt u plaats aan tafel om van uw eigen kookkunsten te genieten.

Een kookworkshop als teambuilding gaat door vanaf 12 personen en is mogelijk tot een maximum van 20 (kokende) personen aan een forfaitaire prijs. De datum en het programma worden in overleg gekozen.

Wenst u meer informatie, heeft u een idee of wenst u een speciaal arrangement contacteer Erik Campens op 09 389 69 80 of promotiecentrum@breydel.be en hij bezorgt u een voorstel op maat.

Enkele testimonials

"We zijn zeer tevreden! De activiteit was op maat van onze groep. Zeer leuke sfeer, meer dan voldoende lekker eten en drinken. Ook de achtergrondinfo over het bedrijf werd gewaardeerd. Prima prijs-kwaliteitsverhouding! Speciale dank aan huischef Erika en Katrien!"
Femmes Fac-tales - mei 2016

"De accommodatie, de beschikbare ruimte, de broodjes 's middags, de kookworkshop, het intermezzo met Ivan, de discretie, de voorkomendheid en bereidwilligheid van alle Breydel medewerkers, de ongedwongen sfeer, het rokerstentje op het terras, de koffie en het fruitsap, de tafels die 's morgens al klaarstonden,... het hele plaatje klopte perfect! Een zeer geslaagde dag!"
Opleiding Bouw Odisee - maart 2016

"De workshop is zeer goed verlopen. Bij velen onder ons zal er met de feestdagen hetzelfde gerecht op het menu staan. Er was een aangename sfeer, lekkere gerechten, mooi kader. Uitstekend om als een teambuilding te doen. Gewoon een TOP activiteit!!"
KBC Verzekeringen Gent - november 2015

"Iedereen was zeer tevreden met deze activiteit. Een hartelijk onthaal door toffe dames. Een fijne uitleg bij de voorstelling en rondleiding. Het menu was goed, bovendien zat de huischef vol tips en ideeën."
Markant Harelbeke - november 2015

"Iedereen was superenthousiast over de workshop, de bediening én het menu. Het menu was heel lekker. De voor- en hoofdgerechten zullen zeker worden klaargemaakt tijdens de feestdagen. Kortom, een geslaagde dag!"
Vrije Basisschool Dol-Fijn Dikkelvenne - oktober 2015

"Wat een leuke avond! De ontvangst en het aperitief waren puik in orde. De chef heeft een duidelijke uitleg gegeven en het eten was lekker en mooi gedresseerd. Iedereen van onze groep was zeer tevreden en is van mening dat dit voor herhaling vatbaar is."
Gezinsbond Hillegem - oktober 2015 

"De keuze voor een bedrijfsbezoek gecombineerd met een kooksessie als teambuilding voor ons bedrijf, bleek de juiste te zijn. Het was de ideale piste om onze Belgische, Nederlandse en Duitse medewerkers dichter bij mekaar te brengen en de kleine verschillen in “cultuur en ingesteldheid” te helpen wegwerken.
Tijdens het bezoek aan de productielijn, onder de professionele maar ongedwongen leiding van de Breydel-gids, leerden we de producten kennen die we daarna tijdens de kooksessie zouden gebruiken. Een teambuilding formule die voor iedereen onder ons de beste was die we ooit meemaakten." 
Johan De Groot - General Manager Cobra NV - februari 2013 en juni 2014

"Koken bij Breydel was voor ons een inspirerende teambuilding activiteit. De focus werd even verlegd en we zagen elkaar op een andere manier aan het werk. Iedereen was enthousiast. Er stonden dan ook Breydel producten op het kerstmenu bij verschillende collega's. De kookworkshops kunnen wij wat ons betreft aanbevelen!"
Marketing afdeling Lotus Bakeries België - december 2012