Alle recepten

Vragen over dit recept

Recepten

Breydelboutje met honing, tijm en mosterd, gratinaardappeltje

Kok: 
Traiteur Matthias
Aantal personen: 
4

Bereidingstijd:

Calorieën: 
511.00 calorieën/persoon

Breydelingrediënt:

Ingrediënten: 
  • 4 Breydelboutjes
  • 8 el vloeibare honing
  • 4 el graanmosterd
  • 8 takjes verse tijm
Bereidingswijze: 

Snij de Breydelboutjes kruisgewijs in tot op het been en laat deze langzaam grillen in een gesloten bbq of met aluminiumfolie er over (+/- 10 min).
Haal de Breydelboutjes van de grill en bestrijk ze rijkelijk in de insnijdingen met een mengsel van honing, mosterd en tijm. Laat ze nog een 10-tal minuten verder garen.

Afwerking / Tips
Je kan dit lekker stukje vlees perfect serveren met tal van groenten of bvb. een emulsie van honing/mosterd en een gratin aardappeltje.