Alle recepten

Vragen over dit recept

Recepten

Breydelham Tonnato

Kok: 
Recept uit het Breydel-hapjesboek
Aantal personen: 
8

Bereidingstijd:

Breydelingrediënt:

Ingrediënten: 
  • 200 g tonijn op olie (in blik)
  • 1 dl mayonaise
  • 1 eetlepel Griekse yoghurt
  • 10 g ansjovis
  • 1 koffielepel mosterd
  • sap van 1/2 limoen
  • 8 kerstomaten
  • 1 rode ui
  • 8 dunne sneetjes Breydelham
  • enkele blaadjes basilicum
  • enkele kappertjes
Bereidingswijze: 

Mix de tonijn met de mayonaise, de Griekse yoghurt, de ansjovis, de mosterd en het limoensap.
Snijd de kerstomaten middendoor. Snijd de rode ui in heel fijne reepjes.

Serveer alle ingrediënten op een groot bord volgens het principe 'Sharing Breydel'. Bedruppel het geheel met de saus en werk af met de blaadjes basilicum, de kerstomaten, de fijngesneden rode ui en enkele kappertjes. 

Sharing Breydel
Breydel volgt de nieuwste kooktrend: gezellig samen eten uit 1 groot Breydelhapjesbord.

Recept uit het Breydel hapjesboek - vanaf nu verkrijgbaar in uw boekhandel. 
Meer informatie: http://www.breydel.be/nl/nieuws-events/nieuws/lancering-breydel-hapjesboek 

Afbeeldingen: