Alle recepten

Vragen over dit recept

Recepten

Canneloni van lauwe Breydelham, gevuld met rauwmelkse geitenkaas

Kok: 
Vlam
Aantal personen: 
4

Bereidingstijd:

Calorieën: 
350.43 calorieën/persoon

Breydelingrediënt:

Ingrediënten: 
  • 400 g rauwemelkse geitenkaas
  • 50 g room
  • Enkele takjes bieslook
  • Peper
  • 500 g gemengde uien (rode ui, zoete witte ui, lenteui)
  • 3 eetlepels olijfolie
  • 1 eetlepel Balsamicoazijn
  • 4 mooie sneetjes ovengebakken hesp
     
Bereidingswijze: 

Meng de room met de geitenkaas. Kruid met peper en meng er wat fijn gesneden bieslook onder. Snijd de uien in fijne ringen, kruid met peper en zout en meng er de olijfolie en balsamico azijn onder. Verdeel de geitenkaas over de hesp en rol op.

Afwerking
Warm de oven op 170°C. Plaats de hespcanelloni’s enkele minuutjes in de warme oven. Snijd de canelloni’s in 2 en schik op het bord met wat uiensla.