Alle recepten

Vragen over dit recept

Recepten

Carpaccio van Sint-Jakobsnootjes met truffeldressing en Breydelspekjes

Aantal personen: 
4

Bereidingstijd:

Calorieën: 
260.00 calorieën/persoon

Breydelingrediënt:

Ingrediënten: 

(Voor 4 personen)

6 tot 8 coquilles
20 g truffelsalsa
½ dl truffelazijn
½ dl truffelolie
50 g gebakken Breydelspekjes
Wat kervel, bieslook…
4 el noten-olie
½ l citroensap
75 g rucola

Bereidingswijze: 

Maak een truffeldressing door de truffelsalsa, de truffelazijn en de truffelolie te mengen.
Snijd de coquilles in heel dunne plakjes en zet ze kort in een truffeldressing.
Snijd het Breydelspek klein en bak het af en laat afkoelen.
Was de sla, druppel er een dressing over van noten-olie en citroensap en verdeel over de borden.

Schik de fijne plakjes Sint Jacobs dakpansgewijs en garneer met de Breydelspekjes, kervel, bieslook…