Alle recepten

Vragen over dit recept

Recepten

Geroosterd maatje en gerookte wortel, sinaasappel en gember

Kok: 
Breydelchef Frédéric Decruyenaere
Aantal personen: 
4

Bereidingstijd:

Calorieën: 
424.25 calorieën/persoon

Breydelingrediënt:

Ingrediënten: 
  • 2 maatjes
  • 4 sneetjes toastbrood
  • 4 sneetjes Breydelham
  • 4 zongedroogde tomaten
  • 1 gepelde tomaat
  • 2 lente-ui
  • 2 el gehakte dragon
  • 1/2 el gehakte kappertjes
  • 2 el mayonaise
  • 50 g boter
Bereidingswijze: 

Snijd de lente-uitjes en tomaat in fijne brunoise. Snijd de maatjes in iets grotere blokjes. Meng met de kruiden, kappertjes en de mayonaise. Kruid met peper.
Steek de toast met een rechthoekig vormpje uit, bak deze in boter goudbruin aan.
Steek de Breydelham rechthoekig uit, leg deze op de toast.
Druk in een vormpje de tartaar aan. Leg de tartaar op de toast.