Alle recepten

Vragen over dit recept

Recepten

Geroosterde oesterzwammen en Breydelspek

Bereidingstijd:

Calorieën: 
157.25 calorieën/persoon

Breydelingrediënt:

Ingrediënten: 
  • 300 g oesterzwammen (75g per persoon)
  • Sjalot of ui
  • Teentje look
  • 1 citroen
  • Olijfolie
  • Boter
  • 100 g Breydelspek in stukjes
  • Peper en zout
     
Bereidingswijze: 

Borstel de oesterzwammen schoon.
Marineer de oesterzwammen met (olijf)olie, citroensap van 1 citroen en een teentje geperste knoflook.
Grill de gemarineerde oesterzwammen op de BBQ.
Bak ondertussen de Breydelspekjes, een teentje look en gesneden sjalot aan.
Meng de Breydelspekjes onder de oesterzwammen en kruid af met peper en een beetje zout.