Alle recepten

Vragen over dit recept

Recepten

Gestoofde hertenbil met Breydelspek

Kok: 
Jean-Paul Dewit
Aantal personen: 
1

Bereidingstijd:

Calorieën: 
847.00 calorieën/persoon

Breydelingrediënt:

Ingrediënten: 
  • 1 hertenbil in blokjes
  • 75 g Breydelspek of Breydelham
  • 1 eekhoorntjesbrood
  • Sechuanpeper
  • Zout
  • Nootmuskaat
  • Verse tijm
  • Laurier
  • 30 g boter
  • 25 cl rode wijn
  • 2 grote aardappelen
Bereidingswijze: 

Kleur de gesneden hertenbil, voeg Breydelspek toe met de kruiden.
Bevochtig met rode wijn en laat zachtjes stoven onder deksel gedurende ongeveer 45 minuten.

Voeg 10 minuten op voorhand de gewassen champignons toe.
Kruid af met sechuanpeper en zout.
Serveer met de gekookte aardappelen.