Alle recepten

Vragen over dit recept

Recepten

Pizza met buffelmozzarella, Breydelspek en truffel

Kok: 
Christophe Nachtergaele
Aantal personen: 
4

Bereidingstijd:

Calorieën: 
496.98 calorieën/persoon

Breydelingrediënt:

Ingrediënten: 
  • 4 plakjes pizzadeeg
  • 3 el pesto (rosso of verde)
  • 1 el zwarte olijven (in plakjes)
  • 50 g Breydelspek
  • 1 rode ui (in ringen)
  • 1 doosje buffelmozzarella (in plakjes)
  • 150 g tomatensaus
  • 1 kerstomaat (in dunne plakjes)
  • 3 el Parmezaanse kaas
  • 30 g verse truffel
Bereidingswijze: 

Rol het pizzadeeg uit en steek er vormpjes uit.
Doe er tomatensaus op, het Breydelspek, de olijven, tomaat en rode ui.
Bak in een warme oven op 200°C met onderwarmte.
Werk af met verse mozzarella, truffelpuree en/of druppeltje olie.
Werk af met de Parmezaanse kaas.