Alle recepten

Vragen over dit recept

Recepten

Quinoa met Breydelham

Aantal personen: 
4

Bereidingstijd:

Calorieën: 
429.00 calorieën/persoon

Breydelingrediënt:

Ingrediënten: 
  • 250 g quinoa
  • 8 el olijfolie
  • 4 el citroensap
  • 4 el fijngesneden bladpeterselie
  • 4 lente-uitjes
  • 1 komkommer
  • 3 trostomaten
  • 200 g Breydelham
     
Bereidingswijze: 

Doe de quinoa in een kookpot.
Zet onder water en breng aan de kook tot de quinoa gaar is. Eens het water kookt kan je zout toevoegen aan het water. (Je kan het gezouten water ook vervangen door bouillon)
Giet het overtollige water weg. Laat afkoelen.
Snijd de komkommer in fijne brunoise.

Ontvel en ontpit de tomaten en snijd in blokjes.
Snijd de lente-uitjes in fijne ringen en de Breydelham in blokjes.
Schep de groenten, Breydelhamblokjes en peterselie door de quinoa en breng op smaak met citroensap, olijfolie, peper en zout.