Alle recepten

Vragen over dit recept

Recepten

Raclette: Courgette, champignons, Breydelkoek met mosterd, raclettekaas

Aantal personen: 
8

Bereidingstijd:

Calorieën: 
286.88 calorieën/persoon

Breydelingrediënt:

Ingrediënten: 
  • 1 kleine courgette
  • 100 g champignons naar keuze
  • Olijfolie
  • Teentje look
  • Tijm
  • Breydelkoek met mosterd (300 g of enkele dikke sneetjes)
  • Raclettekaas
     
Bereidingswijze: 

Snijd de courgette (zonder pitjes) in balkjes. Blancheer 2 minuten in gezouten, kokend water. Verfris.
Laat de dunne schijfjes champignons marineren in olijfolie, look en tijm.
Snij de Breydelkoek mosterd in reepjes.
Schik de groenten, de Breydelkoek mosterd-reepjes en de kaas op de grill of raclette.
Laat smelten.