Alle recepten

Vragen over dit recept

Recepten

Raclette: Gevulde champignons, Breydelkoek, pesto en Parmezaanse kaas

Aantal personen: 
8

Bereidingstijd:

Calorieën: 
247.31 calorieën/persoon

Breydelingrediënt:

Ingrediënten: 
  • 8 kastanjechampignons
  • Enkel dikke sneetjes Breydelkoek natuur of Breydelkoek met mosterd
  • 1 sjalotje
  • Olijfolie
  • Panko
  • Groene pesto
  • Parmezaanse kaas
Bereidingswijze: 

Haal de steeltjes uit de champignons. Bak de champignons kort in hete olijfolie.>
Hak de sjalot en de steeltjes fijn.
Snijd de Breydelkoek natuur in kleine blokjes.
Bak de groenten in hete olijfolie.
Neem van het vuur en voeg de Breydelkoek-blokjes, pesto, panko en Parmezaanse kaas toe.
Vul de gebakken champignons met het mengsel. Bestrooi met weinig panko.