Alle recepten

Vragen over dit recept

Recepten

Toastje met Breydelham en erwtentapenade

Aantal personen: 
2

Bereidingstijd:

Breydelingrediënt:

Ingrediënten: 
  • 4 mini-toastjes Toast Croccante Maître Antoine
  • 1 sneetje Breydelham
  • 125 g doperwten
  • 2 el munt
  • 1 el basilicum
  • 1 el citroensap
  • Olijfolie
  • Peper en zout
  • Affillacress
Bereidingswijze: 

Maak de tapenade door de erwten kort te blancheren in licht gezouten water. Laat ze schrikken in koud water. Mix ze met de munt, het basilicum, het citroensap, peper en zout. Voeg er net genoeg olijfolie aan toe als nodig is om een dikke tapenade te maken.
Verdeel de tapenade over de toastjes.
Snijd de Breydelham in julienne. Versier de toastjes met de reepjes Breydelham en werk af met een blaadje affillacress.