Alle recepten

Vragen over dit recept

Recepten

Verse pasta met Parmezaan, konijnfilet en shi-takés

Kok: 
Breydelchef Frédéric Decruyenaere
Aantal personen: 
4

Bereidingstijd:

Calorieën: 
851.23 calorieën/persoon

Breydelingrediënt:

Ingrediënten: 
  • 600 g verse spaghetti
  • 3 dl kippenfond - 0,5 dl room - blanke roux
  • 200 g shi-také
  • 1 kleine spitskool
  • 16 Naamse slakjes
  • 4 konijnfilets
  • 2 sneetjes Breydelspek
  • 1/4 bot dragon - 2 el gehakte kervel
  • Olijfolie - 1 el boter
  • 50 g Parmezaanschilfers
     
Bereidingswijze: 

Snijd de spitskool in fijne reepjes. Verwijder de steeltjes van de shi-také's en snijd ook in reepjes.
Bak de spitskool aan in olijfolie en voeg de champignons toe.
Kook de kippenfond met de room, kruid af met peper en zout, bind met de blanke roux. Voeg de gehakte kervel & dragon toe.
Snijd de slakjes in twee en voeg ook die toe. Bak de konijnfilet in boter en olijfolie, snijd het Breydelspek in reepjes en bak mee in de pan.
Kook de spaghetti al dente, meng met de saus en de groenten.

Snijd de konijnfilet in drie en dresseer boven de pasta, garneer met Breydelspek en Parmezaanschilfers.