Overslaan en naar de inhoud gaan
Talen
NL
FR
EN
'Uniek gebakken,
lekker kruidig
!'
Sociale media
LinkedIn
Pinterest
Twitter
Facebook
Home
Bedrijf
Over ons
Missie
Geschiedenis
Kwaliteit
Duurzaamheid
Bedrijfsbezoeken
Vacatures
Producten
Consument
Professioneel
Nieuws & Events
Nieuws
Evenementen
Media
Nieuwsbrief
Wedstrijden
Koken met Breydel
Kookworkshops
Agenda
Informatie
Locatie
Teambuilding
Recepten
Culinaire tips
Verkooppunten
Contact
Medewerkers
Recall
Kookworkshops
Agenda
Informatie
Locatie
Teambuilding
Recepten
Culinaire tips
U bent hier
Home
»
Koken met Breydel
»
Recepten
»
Wrap met Breydelham, truffel en feta
Alle recepten
Terug naar overzicht recepten
›
Vragen over dit recept
Voornaam
*
Naam
*
E-mail
*
Telefoonnummer
Bericht
*
Laat dit veld leeg a.u.b.
Recepten
Wrap met Breydelham, truffel en feta
Aperitiefhapjes / Tapas
Alle seizoenen
Aantal personen:
16
Bereidingstijd:
0'-30'
Calorieën:
38.07 calorieën/persoon
Breydelingrediënt:
Breydelham
Ingrediënten:
2 wraps
3 sneden Breydelham
6 zongedroogde tomaten op olie
1 el truffeltapenade
Breydelhammousse
2 reepjes komkommer
feta
Bereidingswijze:
Smeer de wrap lichtjes in met de truffeltapenade.
Leg de Breydelham voor 2/3 over de wrap.
Op de rest (1/3) van de wrap leg je reepjes komkommer, een reepje feta en tomaatjes. Spuit daarover een streep Breydelhammousse.
Rol alles op en wikkel de wrap in aluminiumfolie die je vervolgens goed vastdraait.
Laat ongeveer 1 uur in de frigo rusten.
Haal uit de folie, steek prikkers om de centimeter en snij tussen de prikkers in reepjes.