MENU

 

Ontdek onze nieuwste soorten Breydelvlees: onze heerlijke pastrami en porchetta, van eigen bodem.

Breydelpastrami

 

De Breydelpastrami wordt vervaardigd uit de platte bil van het varken. Het vlees wordt gepekeld, ovengebakken met speciale Pastramikruiden en vervolgens licht gerookt om een authentieke smaaktoets toe te voegen.

 

Heerlijk koud, dungesneden als broodbeleg of als carpaccio, maar ook een voltreffer in culinaire bereidingen.

 

Gemiddeld gewicht: +/- 2,5 kg

Artikelcode: 080

Breydelporchetta

 

De Breydelporchetta is een lekker stukje gekruide varkenscarré omhuld met Breydelspek. Deze heerlijke rollade wordt in de oven gebakken wat ervoor zorgt dat het een krokante buitenkant krijgt en de binnenzijde lekker mals en sappig blijft.

 

Lekker als broodbeleg maar ook heerlijk warm. Ideaal als je een grote groep mensen over de vloer krijgt en in een handomdraai een feestelijke maaltijd op tafel wil zetten.

 

Gemiddeld gewicht: +/- 3 kg

Artikelcode: 081

Interesse?

Contacteer ons voor meer info.

Blog

Bekijk alle blogberichten  >