MENU

Recept

Espuma van Breydelham en Roquefortkaas

20 personen
< 30 min

Type gerecht

Aperitief

Seizoen

Winter, Lente, Zomer, Herfst

Calorieën

25.04 kcal/persoon

Ingrediënten

100 ml room 40% vetgehalte
100 ml volle melk
50 g Breydelham
50 g Roquefortkaas
Een mespuntje cayennepeper
Bieslook

Stuur je recept in >

Bereidingswijze

Snijd de Breydelham en Roquefort in kleine stukjes. Doe alle ingrediënten, behalve bieslook, in een kookpot en laat alles goed doorkoken. Haal van het vuur en mix het geheel met een staafmixer.

 

Giet door een fijne chinois (puntzeef) en dan in een sifonfles. Laat afkoelen. Als alles is afgekoeld draai je 1 gaspatroon op de sifonfles en schud je grondig.

 

Leg plat in de koelkast en laat minstens 3 uur rusten. Spuit het schuim in kleine aperitiefglaasjes en versier met bieslooksprietjes en enkele stukjes Breydelham.

Stuur je recept in >
STUUR ZELF JE RECEPT IN

Persoonlijke gegevens*

Recept

Categorie

Seizoen

Bereidingstijd

Gebruikte Breydel producten

Breydel ingrediënt

Naam gerecht*

Ingrediënten*

Bereidingswijze*

Voeg een afbeelding toe (max. 3 afbeeldingen)

Voeg een video toe

Blog

Bekijk alle blogberichten  >