MENU

Recept

Camembert op de bbq met kruiden, geserveerd met Breydelspekjes en gefrituurde ui

1 personen
< 30 min

Type gerecht

Hoofdgerecht

Seizoen

Zomer

Calorieën

203.75 kcal/persoon

Ingrediënten

Houten doosje camembert
100 g Breydelspek in stukjes
Peper en zout
Takje rozemarijn (of andere kruiden vb dragon, tijm, ...)
Vel aluminiumpapier

Stuur je recept in >

Bereidingswijze

Dit gerecht wordt best klaargemaakt als het vuur van de BBQ niet meer gloedheet is. Indien het vuur nog te heet is, kan er best eerst een vel aluminiumpapier op de rooster gelegd worden.

 

Haal de camembert uit het doosje en verwijder het papier rond de kaas. Plaats de kaas terug in het doosje, maak een inkeping in de bovenkant van de kaas en steek er een takje rozemarijn (of andere kruiden) in..

 

Laat de kaas smelten op de bbq voor ongeveer 20 minuten. Ondertussen bak je het Breydelspek aan. Serveer de kaas samen met het spek en eventueel een stuk stokbrood – een heerlijke combinatie.

 

Tip: Eventueel kan u er gefrituurde uitjes bij serveren.

 

Stuur je recept in >
STUUR ZELF JE RECEPT IN

Persoonlijke gegevens*

Recept

Categorie

Seizoen

Bereidingstijd

Gebruikte Breydel producten

Breydel ingrediënt

Naam gerecht*

Ingrediënten*

Bereidingswijze*

Voeg een afbeelding toe (max. 3 afbeeldingen)

Voeg een video toe

Blog

Bekijk alle blogberichten  >