MENU

Recept

Wraps met gerookte zalm, Breydelspek en komkommer

8 personen
< 30 min

Type gerecht

Aperitief

Seizoen

Lente

Calorieën

454.00 kcal/persoon

Ingrediënten

200 g Breydelspek zeer fijn gesneden
1 kuipje Boursin Knoflook & Fijne kruiden
4 wraps
1 komkommer
50 g pijnboompitten
200 g gerookte zalm
4 el groene pesto

Stuur je recept in >

Bereidingswijze

Verwarm de wrap per stuk heel even in de koekenpan. Schil de komkommer met een kaasschaaf of een dunschiller en maak daarna over de lengte plakken met de kaasschaaf.

 

Rooster de pijnboompitten in een droge pan iets bruin. Smeer de wraps in met een dikke laag Boursin, leg de plakjes gerookte zalm en Breydelspek hierop.

 

Smeer daarna de pesto over de zalm en strooi de pijnboompitten hierover. Leg hierop de plakken komkommer. Rol de wraps op en steek deze vast met enkele cocktailprikkers. Snijd de wrap in 5 à 6 stukjes.

Stuur je recept in >
STUUR ZELF JE RECEPT IN

Persoonlijke gegevens*

Recept

Categorie

Seizoen

Bereidingstijd

Gebruikte Breydel producten

Breydel ingrediënt

Naam gerecht*

Ingrediënten*

Bereidingswijze*

Voeg een afbeelding toe (max. 3 afbeeldingen)

Voeg een video toe

Blog

Bekijk alle blogberichten  >