MENU

Recept

Gemengd slaatje met een gelardeerd geitenkaasje

2 personen
< 30 min

Type gerecht

Voorgerecht

Seizoen

Zomer

Calorieën

496.90 kcal/persoon

Ingrediënten

1/2 zakje gemengde sla (naar keuze)
2 el pijnboompitten
1 appel
Snuifje kaneel
6 dikke plakjes geitenkaas
6 flinterdunne sneetjes Breydelspek
8 kerstomaatjes
1 el arachideolie

Stuur je recept in >

Bereidingswijze

Omwikkel de plakjes geitenkaas met het Breydelspek. Was de sla zorgvuldig en verdeel over een groot bord. Snijd de appel in julienne en doe er een snuifje kaneel op.

 

Rooster de pijnboompitten kort in wat hete arachideolie en strooi deze over de sla. Stoof ook de appeljulienne zeer kort aan in de rest van de olie en voeg deze reepjes ook toe aan de sla.

 

Laat tenslotte de gelardeerde geitenkaasjes even kleuren (de kaas mag nét niet smelten) en schik deze eveneens op het bord, bovenop het slaatje.

 

Werk af met midden doorgesneden kerstomaatjes. Serveer hier eventueel een honingvinaigrette bij.

Stuur je recept in >
STUUR ZELF JE RECEPT IN

Persoonlijke gegevens*

Recept

Categorie

Seizoen

Bereidingstijd

Gebruikte Breydel producten

Breydel ingrediënt

Naam gerecht*

Ingrediënten*

Bereidingswijze*

Voeg een afbeelding toe (max. 3 afbeeldingen)

Voeg een video toe

Blog

Bekijk alle blogberichten  >