MENU

Recept

Salade van witte asperges en Breydelham met fruitige vinaigrette

4 personen
30 - 60 min

Type gerecht

Hoofdgerecht

Seizoen

Lente, Zomer

Ingrediënten

24 fijne witte asperges, gereinigd en beetgaar gekookt
5cl olijfolie
100 g mosterdrucola
4 sneetjes Cheddar van 20g, in reepjes gesneden
20g fijne broodcroutons
250 g Breydelham, in reepjes

Voor de vinaigrette
1 dl appelsap
1 dl notenolie
3 cl Xeresazijn
Verse fijngehakte bieslook
Zwarte peper uit de molen

Stuur je recept in >

Bereidingswijze

Snijd de asperges in 4 

Warm de olijfolie in de koekenpan en bak er de Breydelhamreepjes kort in aan. Doe er de Asperges bij. 

Mix de ingrediënten voor de vinaigrette en werk af met de vieslook en wat peper uit de molen. 

 

Presentatie 

Schik de salade met daarop asperges en Breydelhamreepjes. 

Werk af met de Cheddar en croutons en op het laatste de vinaigrette. 

Stuur je recept in >
STUUR ZELF JE RECEPT IN

Persoonlijke gegevens*

Recept

Categorie

Seizoen

Bereidingstijd

Gebruikte Breydel producten

Breydel ingrediënt

Naam gerecht*

Ingrediënten*

Bereidingswijze*

Voeg een afbeelding toe (max. 3 afbeeldingen)

Voeg een video toe

Blog

Bekijk alle blogberichten  >