MENU

Recept

Aardappelspiesjes met Breydelspek

2 personen
< 30 min

Type gerecht

Aperitief

Seizoen

Lente, Zomer

Ingrediënten

8 aardappelen
8 Breydelspeksneetjes
1.5 el olijfolie
8 laurier blaadjes
peper
grof zeezout

Stuur je recept in >

Bereidingswijze

  • Snij de aardappelen een voor een in dunne plakjes. Halveer de blaadjes laurier. Verdeel elk van de plakjes Breydelspek in drie stukken.

 

  • Prik, per aardappel, op een stokje met hier en daar een blaadje laurier en een stukje Breydelspek ertussen (probeer de vorm van de aardappel na te bootsen).

 

  • Bestrijk de saté’s met olie en kruid ze met peper en grof zeezout.

 

  • Bak de spiesjes gaar op de barbecue. 

Stuur je recept in >
STUUR ZELF JE RECEPT IN

Persoonlijke gegevens*

Recept

Categorie

Seizoen

Bereidingstijd

Gebruikte Breydel producten

Breydel ingrediënt

Naam gerecht*

Ingrediënten*

Bereidingswijze*

Voeg een afbeelding toe (max. 3 afbeeldingen)

Voeg een video toe

Blog

Bekijk alle blogberichten  >