MENU

Zomerkriebels

Datum:

05 juli 2021

Startuur:

18:00

Einduur:

22:00

Kok:

Gastchef Achim Vandenbussche

Er zijn nog 4 plaatsen vrij.
Je betaalt € 70,00 incl. BTW per deelnemer.
Schrijf je nu in

Gastchef Achim Vandenbussche heeft een ruim horecaverleden. Hij startte zijn carrière in het vermaarde bierrestaurant van zijn vader: "Den Dyver". In zijn vrije tijd was hij televisiekok voor jeugdzenders als JIM TV en Ketnet. In 2008 opende hij eethuisje "Papillot" waarbij hij zich concentreerde op de pure keuken en een beperkte kaart volgens het aanbod van de markt. Vandaag verrast hij zijn gasten in zijn zaak "Vino Vino" met heerlijke tapas op basis van het aanbod van de dag.

Dit is ook precies wat je tijdens deze kookworkshop mag verwachten: originele tapas met kraakverse seizoenstoppers. Bij mooi weer dekken we de tafels op ons terras voor een gezellige zomeravond!


Schrijf je nu in

Aantal personen

*Betaling dient te gebeuren via overschrijving, klik hiervoor op bestellen en betalen

Aantal personen

1

Prijs per persoon

70,00

Totaalbedrag

70,00

Blog

Bekijk alle blogberichten  >