MENU

Feestelijke verrassingsmenu met Paul de Pierre

Datum:

13 december 2021

Startuur:

18:00

Einduur:

22:00

Kok:

Gastchef Fabian Bail en wijnsommelier Paul-Henri

Er zijn nog 1 plaatsen vrij.
Je betaalt € 85,00 incl. BTW per deelnemer.
Schrijf je nu in

Restaurant Paul De Pierre staat voor toegankelijke gastronomie met focus op eerlijke producten. Chef Fabian Bail gaat aan de slag met seizoens- en streekgebonden toppers. Zaakvoerder Paul Henri is een gepassioneerd en gediplomeerd wijnsommelier en zoekt zorgvuldig bijpassende wijnen. Dit is ook precies wat je tijdens deze kooksessie mag verwachten: een onvergetelijk feestmenu met matchende wijnen in een op en top ongedwongen sfeer.

Schrijf je nu in

Aantal personen

*Betaling dient te gebeuren via overschrijving, klik hiervoor op bestellen en betalen

Aantal personen

1

Prijs per persoon

85,00

Totaalbedrag

85,00

Blog

Bekijk alle blogberichten  >