13 december 2021
Startuur:18:00
Einduur:22:00
Kok:Gastchef Fabian Bail en wijnsommelier Paul-Henri
Restaurant Paul De Pierre staat voor toegankelijke gastronomie met focus op eerlijke producten. Chef Fabian Bail gaat aan de slag met seizoens- en streekgebonden toppers. Zaakvoerder Paul Henri is een gepassioneerd en gediplomeerd wijnsommelier en zoekt zorgvuldig bijpassende wijnen. Dit is ook precies wat je tijdens deze kooksessie mag verwachten: een onvergetelijk feestmenu met matchende wijnen in een op en top ongedwongen sfeer.
Schrijf je nu in
Bedankt voor je reservatie.
Je hebt ervoor gekozen te betalen via Payconiq. Hou dus je smartphone met Payconiq-app klaar. Je ontvangt nog een bevestiging via e-mail.
Bedankt voor je reservatie. Je ontvangt nog een bevestiging via e-mail. Je kan ter plaatse cash betalen.
Alvast bedankt om euro over te schrijven op rekening IBAN BE76 3900 6319 9595 EUR – BIC BBRUBEBB met vermelding van .
Vind een verkooppunt in je buurt
Er is altijd wel een Breydelverdeler in je buurt. Ben je benieuwd waar je onze producten kan vinden? Geef hieronder je gemeente in en wij tonen je de dichtstbijzijnde winkelpunten en hun Breydelgamma. Verder kan je ook een bestelling plaatsen op brochette.be Zo krijg je je favoriete Breydeldelicatessen aan huis geleverd!