MENU

> Ontdek hier alle ambassadeurs


Ambassadeur horecazaken

't Valeirke


In ’t Valeirke in Gavere, op een boogscheut van ons bedrijf, kan je zowel terecht voor een lekkere lunch met collega’s als een heerlijk diner met vrienden of familie. Daarnaast kan je ook gebruik maken van de feestzaal met verschillende formules voor elke activiteit: van vergadering tot verjaardags- of familiefeest. De vaste kaart wordt wekelijks aangevuld met nieuwe suggesties, waaronder Breydel natuurlijk.

 

Kasteeldreef 12, 9890 Gavere - T. 09 329 36 47 - Meer Info

't Raadsel

 

In restaurant en feestzaal ’t Raadsel geniet je van eerlijke en verfijnde Belgisch-Franse keuken met verse ingrediënten en veel respect voor het product. Op de kaart vind je klassiekers met een moderne toets, seizoensuggesties en een maandelijks wisselend menu. Het is bovendien een plaats waar kinderen welkom zijn en waar je je thuis voelt. No no-nonsense dus, met een eerlijke prijs-kwaliteitverhouding. Het proberen waard!

 

Mantelstraat 4, 9770 Kruisem - T. 09 380 87 77 - Meer info

Bar - brasserie De Post

 

Bar-brasserie De Post in Gavere, op een boogscheut van ons bedrijfsgebouw, is een stijlvolle, warme plek waar je kunt genieten van heerlijke Breydelgerechtjes en verfrissende suggesties. Chef Mario ambieert geen tovenaarskunsten achter het fornuis, wel eerlijke brasseriekeuken met kwalitatieve producten. Het oog voor stijl en de charme van Brenda zorgen bovendien voor een uiterst aangenaam kader. Zeker het proberen waard, na een bezoekje aan onze Pop-up Breydelshop bijvoorbeeld?

 

Markt 2, 9890 Gavere - T. 09 384 54 28 - Meer info

Estaminet De Rotse

Estaminet De Rotse is een charmante brasserie, op een kruispunt van verschillende fiets- en wandelroutes, aan de voet van de Vlaamse Ardennen. Op het terras van De Rotse geniet je niet alleen van het rustgevende uitzicht, maar ook van je favoriete Breydelproducten en andere lokale specialiteiten. Bovendien kunnen de kleinsten zich uitleven op de speeltuin. ‘Proef gezelligheid’ zeggen we dan!

 

St. Christianastraat 55 - 9890 Dikkelvenne - T. 09 311 62 90 - Meer info

Elckerlijc

 

Met keuze uit meer dan 20 runderrassen ben je in hier als vleesliefhebber aan het juiste adres. Televisiekok, wereldkampioen barbecue en bekendste grillexpert van België, Peter De Clercq, is niet alleen een van de gastchefs tijdens onze Breydel-kookworkshops. In zijn culinair restaurant tovert hij ook (h)eerlijke Breydelgerechtjes op je bord, met liefde en dat proef je!

 

Kraailokerkweg 17, 9990 Maldegem - T. 050 71 52 63 - Meer info

Foodbart

 

Foodbart in Deinze is the place to be voor guilty burgers en innocent salads! ‘Weet wat je eet’ is de leuze van sympathieke Bart. Hij kiest bewust voor topingrediënten zoals Breydelspek en gaat er creatief mee aan de slag. Ideaal voor een lunch met leuke twist!

 

Kortrijkstraat 4, 9800 Deinze - T. 09 373 57 52 - Meer info

‘t Zoet gemoed

 

In ’t Zoet gemoed combineren Griet en Gert dagverse seizoenstoppers met tonnen creativiteit en liefde. Het resultaat is een hedendaagse keuken die ook in de smaak valt bij de allerkleinsten. Dat Gert gestart is als banketbakker, ijsbereider en patissier merk je aan de uitgebreide dessertkaart. Ook hier ligt het accent op vers en ambachtelijk. Kortom: zalig genieten van een totaalbeleving!

 

Dreef 96, 9930 Lievegem - T. 09 378 56 27 - Meer info

Paul de Pierre

 

Laat je culinair verwennen midden in het hartje van de Vlaamse Ardennen bij restaurant Paul de Pierre. Omdat de focus op het product, de herkomst en de kwaliteit ligt, is de kaart bewust beperkt. Naast de vaste lokale boeren en producenten, kweekt Paul de Pierre zelf een groot deel van zijn groenten en fruit. Chef Fabian Bail verwerkt deze tot pure dagverse seizoenstoppers. Zaakvoerder Paul Henri is een gepassioneerd en gediplomeerd wijnsommelier en zorgt voor een rijkelijk gevulde wijnkaart. Kortom, pure passie en gastronomie op en naast het bord!


Nederholbeekstraat 135, 9680 Maarkedal – T. 055 31 94 31 - Meer info

Nero t'Avola

 

In restaurant Nero t'Avola kan je proeven van de echte 'Cucina Italiana' met op de kaart tal van Italiaanse en Siciliaanse specialiteiten en pizza in de houtoven gebakken. 's Middags kan je er ook terecht voor een typisch Belgische lunch. Hoe dan ook kiest Michel in zijn keuken voor dagverse ingrediënten van topkwaliteit. Zo ook Breydel! Bovendien kan je ook alle gerechten afhalen.


Steenweg 254, 9810 Eke - T. 09 324 79 30 - Meer info

Blog

Bekijk alle blogberichten  >