MENU

Back 2 school: ontdek onze 5 ultieme lunchboxtips!

1. Varieer met beleg


Boterhammen zijn nog steeds het populairste in de lunchbox. Gemakkelijk, lekker en best gezond. Ja, wij zijn ook fan van een lekkere boterham met een heerlijk vers schelletje Breydelham. Maar zoals bij alles: te veel is nooit goed. Geef dus elke dag iets anders mee. Wanneer je meerdere boterhammen meegeeft, beleg ze dan elk met iets anders.

2. Kies een vakjeslunchbox


In een vakjeslunchbox kan je niet anders dan een gevarieerde lunch meegeven: een boterham, een stukje fruit, wat groenten, een handvol nootjes… Bovendien ziet het er ook leuk uit!

3. Kies eens iets anders dan brood


Heb je nog een restje pasta of rijst over? Maak dan een lekkere maaltijdsalade! Of wat denk je van een coole wrap of broodstengels en rauwe groenten met dip?

4. Keep it cool (or hot)

Ook in september kan de zon nog van de partij zijn. Een koeltas is dan ideaal om je lunch fris te houden. Wist je dat je een gratis Breydelkoeltas krijgt bij aankoop vanaf € 20 in onze Pop-up Breydelshop? Zit het weer even niet mee, geef dan een hartverwarmende soep mee in een thermos.

5. Met liefde gemaakt, dat smaakt


Stop af en toe een briefje of kaartje bij de lunch. Zo zorg je niet alleen voor een lekkere maaltijd, maar ook voor een glimlach tijdens de middagpauze.

Blog

Bekijk alle blogberichten  >