MENU

Recept

Toast Breydelham, champignons

1 personen
< 30 min

Type gerecht

Hoofdgerecht

Seizoen

Lente

Ingrediënten

Sneetje toastbrood
2 sneetjes BREYDELHAM
Kastanjechampignons in kwartjes
Versnipperde sjalot
Verse dragonblaadjes
Boter
Eieren

Stuur je recept in >

Bereidingswijze

Pocheer de eieren in koken azijnwater. Toast het sneetje brood krokant. Bak de sjalotten en champignons aan in de boter en werk af met de dragonblaadjes.

 

Presentatie: Schik de sneetjes BREYDELHAM op de toast. Schik daarop de gebakken champignons en werk af met het gepocheerde eitje.

Stuur je recept in >
STUUR ZELF JE RECEPT IN

Persoonlijke gegevens*

Recept

Categorie

Seizoen

Bereidingstijd

Gebruikte Breydel producten

Breydel ingrediënt

Naam gerecht*

Ingrediënten*

Bereidingswijze*

Voeg een afbeelding toe (max. 3 afbeeldingen)

Voeg een video toe

Blog

Bekijk alle blogberichten  >