Toast Breydelham, champignons
Type gerecht
Hoofdgerecht
Seizoen
Lente
Ingrediënten
Sneetje toastbrood
2 sneetjes BREYDELHAM
Kastanjechampignons in kwartjes
Versnipperde sjalot
Verse dragonblaadjes
Boter
Eieren
Bereidingswijze
Pocheer de eieren in koken azijnwater. Toast het sneetje brood krokant. Bak de sjalotten en champignons aan in de boter en werk af met de dragonblaadjes.
Presentatie: Schik de sneetjes BREYDELHAM op de toast. Schik daarop de gebakken champignons en werk af met het gepocheerde eitje.
Stuur je recept in >Vind een verkooppunt in je buurt
Er is altijd wel een Breydelverdeler in je buurt. Ben je benieuwd waar je onze producten kan vinden? Geef hieronder je gemeente in en wij tonen je de dichtstbijzijnde winkelpunten en hun Breydelgamma. Verder kan je ook een bestelling plaatsen op brochette.be Zo krijg je je favoriete Breydeldelicatessen aan huis geleverd!