Pastasalade met Breydelham en asperges
Type gerecht
Aperitief
Seizoen
Lente
Calorieën
262.00 kcal/persoon
Ingrediënten
250 g spirelli
150 g blokjes Breydelham
500 g witte asperges
2 hardgekookte eieren in blokjes
2 tomaten in blokjes
1 kleine gesnipperde ui
2 el fijngehakte peterselie
2 el mayonaise
2 el slagroom
1 à 2 el azijn
0,5 theelepel paprikapoeder
Peper, zout
Bereidingswijze
Voorbereiding: Schil de asperges, snij de onderkanten af en snij ze in stukken. Kook ze in 5 à 6 minuten beetgaar. Giet af en laat koelen. Kook de spirelli en spoel ze daarna af met koud water.
Bereiding: Roer de mayonaise, de slagroom, de azijn, de peper en het zout tot een sausje. Voeg de blokjes Breydelham, asperges, ei, tomaat, ui en peterselie toe en meng alles goed.
Schep de spirelli er voorzichtig door en breng de salade op smaak met paprikapoeder en eventueel nog azijn, zout en peper. Serveer in een glaasje en versier met groene takjes!
Stuur je recept in >