MENU

Recept

Pastasalade met Breydelham en asperges

4 personen
< 30 min

Type gerecht

Aperitief

Seizoen

Lente

Calorieën

262.00 kcal/persoon

Ingrediënten

250 g spirelli
150 g blokjes Breydelham
500 g witte asperges
2 hardgekookte eieren in blokjes
2 tomaten in blokjes
1 kleine gesnipperde ui
2 el fijngehakte peterselie
2 el mayonaise
2 el slagroom
1 à 2 el azijn
0,5 theelepel paprikapoeder
Peper, zout

Stuur je recept in >

Bereidingswijze

Voorbereiding: Schil de asperges, snij de onderkanten af en snij ze in stukken. Kook ze in 5 à 6 minuten beetgaar. Giet af en laat koelen. Kook de spirelli en spoel ze daarna af met koud water.

 

Bereiding: Roer de mayonaise, de slagroom, de azijn, de peper en het zout tot een sausje. Voeg de blokjes Breydelham, asperges, ei, tomaat, ui en peterselie toe en meng alles goed.

 

Schep de spirelli er voorzichtig door en breng de salade op smaak met paprikapoeder en eventueel nog azijn, zout en peper. Serveer in een glaasje en versier met groene takjes!

Stuur je recept in >
STUUR ZELF JE RECEPT IN

Persoonlijke gegevens*

Recept

Categorie

Seizoen

Bereidingstijd

Gebruikte Breydel producten

Breydel ingrediënt

Naam gerecht*

Ingrediënten*

Bereidingswijze*

Voeg een afbeelding toe (max. 3 afbeeldingen)

Voeg een video toe

Blog

Bekijk alle blogberichten  >