MENU

Recept

Blini met kruidenroom en Breydelvleesbrood

4 personen
< 30 min

Type gerecht

Aperitief

Seizoen

Lente, Zomer

Ingrediënten

12 blinis
1 rode ui, in ringen
3 sneetjes Breydelvleesbrood, in repen gescheurd
Enkele takjes dille voor de afwerking

Voor de kruidenroom:
250 g zure room
2 eetlepels kervel, fijngehakt
2 eetlepels platte peterselie, fijngehakt
2 eetlepels dille, fijngehakt
2 eetlepels bieslook, fijngehakt
2 lenteuitjes, fijngesneden
Peper en zout

Stuur je recept in >

Bereidingswijze

Verwarm de oven voor op 150 °C.

Meng de ingrediënten voor de kruidenroom.

Verwarm de blinis even in de voorverwarmde oven of in de microgolfoven.

Beleg de blinis met een schep kruidenroom, een reepje opgerold vleesbrood, een rode uiring en een takje dille.

Stuur je recept in >
STUUR ZELF JE RECEPT IN

Persoonlijke gegevens*

Recept

Categorie

Seizoen

Bereidingstijd

Gebruikte Breydel producten

Breydel ingrediënt

Naam gerecht*

Ingrediënten*

Bereidingswijze*

Voeg een afbeelding toe (max. 3 afbeeldingen)

Voeg een video toe

Blog

Bekijk alle blogberichten  >