MENU

Recept

Aardappel met Breydelhammousse en zure room

4 personen
< 30 min

Type gerecht

Aperitief

Seizoen

Winter, Lente, Zomer, Herfst

Ingrediënten

12 krielaardappelen
Hammousse
12 blaadjes oregano
2 eetlepels zure room
Zwarte peper
Gerookt paprikapoeder

Stuur je recept in >

Bereidingswijze

Was de krielaardappelen en kook ze gaar in de schil. 

Snijd 2 vlakke zijden aan de langszijde van de aardappel.

Spuit hierop een toef Breydelhammousse.

Werk af met oregano, zure room, zwarte peper en paprikapoeder. 

Stuur je recept in >
STUUR ZELF JE RECEPT IN

Persoonlijke gegevens*

Recept

Categorie

Seizoen

Bereidingstijd

Gebruikte Breydel producten

Breydel ingrediënt

Naam gerecht*

Ingrediënten*

Bereidingswijze*

Voeg een afbeelding toe (max. 3 afbeeldingen)

Voeg een video toe

Blog

Bekijk alle blogberichten  >