MENU

Recept

Crostini met ricotta en Breydelpastrami

4 personen
< 30 min

Type gerecht

Aperitief

Seizoen

Winter, Lente, Zomer, Herfst

Ingrediënten

12 rode, pitloze druiven
olijfolie
4 sneetjes ciabatta
150 g ricotta
4 plakjes Breydelpastrami
4 theelepels honing
Enkele takjes tijm en wat salie
Peper en zout

Stuur je recept in >

Bereidingswijze

Verwarm de oven op 200 °C.

Leg de druiven op een met bakpapier beklede bakplaat en besprenkel ze met wat olijfolie.

Strooi er wat tijmblaadjes over. Kruid met peper en zout. Meng goed.

Laat de druiven 8 à 10 minuten in de oven bakken.

Verwarm ondertussen de grillpan. Bestrijk de sneetjes brood met wat olijfolie. Gril ze  krokant. Dit kan ook op de barbecue!

Stuur je recept in >
STUUR ZELF JE RECEPT IN

Persoonlijke gegevens*

Recept

Categorie

Seizoen

Bereidingstijd

Gebruikte Breydel producten

Breydel ingrediënt

Naam gerecht*

Ingrediënten*

Bereidingswijze*

Voeg een afbeelding toe (max. 3 afbeeldingen)

Voeg een video toe

Blog

Bekijk alle blogberichten  >