MENU

Recept

Couscous met Breydelkoek, meloen en erwtjes

8 personen
< 30 min

Type gerecht

Aperitief

Seizoen

Zomer

Calorieën

100.80 kcal/persoon

Ingrediënten

100 g Breydelkoek natuur
100 g couscous
1/2 Cavaillon meloen
Kippenbouillon
50 g erwten
Munt
Koolzaadolie
Bieslook

Stuur je recept in >

Bereidingswijze

Breng de kippenbouillon aan de kook en giet de hete kippenbouillon over de couscous.

 

Laat 5 minuten zwellen onder een afgesloten deksel. Snijd de Breydelkoek & Cavaillon meloen in brunoise.

 

Kook de erwtjes gaar en meng alles met de kruiden en olie. Kruid af naar smaak.

 

Versier met een takje munt.

Stuur je recept in >
STUUR ZELF JE RECEPT IN

Persoonlijke gegevens*

Recept

Categorie

Seizoen

Bereidingstijd

Gebruikte Breydel producten

Breydel ingrediënt

Naam gerecht*

Ingrediënten*

Bereidingswijze*

Voeg een afbeelding toe (max. 3 afbeeldingen)

Voeg een video toe

Blog

Bekijk alle blogberichten  >