Couscous met Breydelkoek, meloen en erwtjes
Type gerecht
Aperitief
Seizoen
Zomer
Calorieën
100.80 kcal/persoon
Ingrediënten
100 g Breydelkoek natuur
100 g couscous
1/2 Cavaillon meloen
Kippenbouillon
50 g erwten
Munt
Koolzaadolie
Bieslook
Bereidingswijze
Breng de kippenbouillon aan de kook en giet de hete kippenbouillon over de couscous.
Laat 5 minuten zwellen onder een afgesloten deksel. Snijd de Breydelkoek & Cavaillon meloen in brunoise.
Kook de erwtjes gaar en meng alles met de kruiden en olie. Kruid af naar smaak.
Versier met een takje munt.
Stuur je recept in >Vind een verkooppunt in je buurt
Er is altijd wel een Breydelverdeler in je buurt. Ben je benieuwd waar je onze producten kan vinden? Geef hieronder je gemeente in en wij tonen je de dichtstbijzijnde winkelpunten en hun Breydelgamma.