Zeebaars in bananenblad met Breydelspek en Oud Brugge kaas
Type gerecht
Hoofdgerecht
Seizoen
Lente
Calorieën
473.00 kcal/persoon
Ingrediënten
8 zeebaars filets met vel en geschubd
8 sneetjes Breydelspek
4 sneetjes Oud Brugge kaas
1 blikje kokosmelk ongezouten
1 bakje champignons
3 sjalotjes
Viskruiden ‘Peter De Clercq’
4 velletjes bananenblad
Bereidingswijze
Leg de filets 1 uur in de kokosmelk.
Leg een bananenblad open op tafel, leg een filet op 2 sneetjes Breydelspek, daarna een schijfje Oud Brugge kaas en de andere zeebaarsfilet omgedraaid erbovenop.
Kruid met viskruiden van Peter De Clercq en vouw het bananenblad dicht.
Grill gedurende 30 minuten in gesloten BBQ op 200°.
Dien op met aardappeltjes gevuld met ratatouille van paprikablokjes, courgette, bloemkoolroosjes, broccoliroosjes, ui en aubergines (alles voorgekookt).
Giet er een beetje ingekookte room over en laat 10 minuten mee opwarmen in de BBQ.
Stuur je recept in >